ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Ανακάλυψα τη raja-yoga στη Θεσσαλονίκη και από τότε άλλαξε η ζωή μου. Διδάχτηκα διαλογισμό και αυτογνωσία από το μεγάλο πνευματικό δάσκαλο στην Ελλάδα Άντονυ Στράνο αλλά και από άλλους μεγάλους δασκάλους του διαλογισμού κυρίως στην Ελλάδα,  στην Ινδία και στην Αγγλία και γνώρισα αληθινούς πνευματικούς ανθρώπους σε αυτό το χώρο.

Mετά από τρία χρόνια εντατικής καθημερινής μελέτης, άρχισα να διδάσκω τη φιλοσοφία και το διαλογισμό της ράτζα-γιόγκα και να αποκτώ βαθύτερη πνευματική εμπειρία. Tαξίδεψα το επόμενο διάστημα και δίδαξα τη ράτζα-γιόγκα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ στο εξωτερικό ταξίδεψα περισσότερο για τη δική μου προσωπική εμβάθυση και μελέτη σε αυτή την πνευματική γνώση. Στην πορεία του πνευματικού ταξιδιού μου, ανακάλυψα και μελέτησα τη μέθοδο του οραματισμού, καθώς και τη δύναμη της Ευγνωμοσύνης. 

Τα τελευταία δύο χρόνια ζω στην Κέρκυρα και διδάσκω το διαλογισμό και τη φιλοσοφία της ράτζα-γιόγκα , καθώς ταυτόχρονα κάνω ανοιχτές ομιλίες και σεμινάρια στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή Κανόνι, σε συνεργασία πολλές από αυτές με τον πολιτιστικό σύλλογο Κανονιού.

Όλες οι ομιλίες και τα πνευματικά μαθήματα της Κέρκυρας προσφέρονται δωρεάν. Οι δράσεις των Brahma Kumaris προσφέρονται δωρεάν και χαίρουν βαθιάς εκτίμησης από  χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.  

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τη δράση των Brahma Kumaris στην Ελλάδα, επισκεφτείτε το site: www.Brahmakumaris.gr

ΓΙΑ ΤΑ RETREAT ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα retreat που γίνονται στην Κέρκυρα, δε διδάσκεται η φιλοσοφία της ράτζα-γιόγκα, εκτός από την τελευταία μέρα, που προσφέρεται δωρεάν. Τις υπόλοιπες μέρες γίνονται μαθήματα γιόγκα, διαλογισμοί, ασκήσεις, τεχνικές και οραματισμοί, πάνω στην αξία της Ευγνωμοσύνης. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα των retreats, μπορείτε να βρείτε

στο παράθυρο:  Retreats στην Κέρκυρα.

Ειδική τιμή για τους κατοίκους της Κέρκυρας, για όλο το τετραήμερο σεμινάριο της Ευγνωμοσύνης.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now